DANK AAN


Brugse Beer IX Mega Event
wordt mogelijk gemaakt dankzij:

Team groengroen !, peevdee, snuffelendehappy, Roxhunter.

+++ Bluecooldragons, Marceling, Finduilas, Patkrimson2, Maryolbis, jeta91, Umberto17, Bugsy Travels & The Ammoboxes,…

VERTALINGEN DOOR: Mr.Goodway, AbsalOn


Een enthousiaste bende jongeren die elke twee weken een activiteit geeft aan kinderen van 6 tot 16 jaar. Dit allemaal gebeurt de zaterdag van 14u tot 16u30 in ’t Wespennest, ons lokaal achter de kerk van Driekoningen. De leiding zorgt dat iedere zaterdagnamiddag telkens anders is. Ze geven soms een bosspel, een stadsspel, eens leren sjorren, op uitstap gaan… In de zomervakantie gaan we op kamp. Elke echte KSA’er verlangt naar die ene week om te kunnen ravotten en om het spectaculaire kampvuur te kunnen zien.


CARREFOUR EXPRESS SINT-KRUIS
Moerkerkse Steenweg 211-213, 8310 Sint-Kruis (Brugge)
Iedere dag open van 07u – 20u.

We ontvangen je met de glimlach en we doen er alles aan zodat je aankopen eenvoudig en aangenaam verlopen. We hechten zeer veel belang aan versheid van je groenten en fruit. Maar we bakken ook meerdere keren per dag ter plaatse jouw brood. In Sint-Kruis braden we voor jou zelfs kippen en je kan er bloemen kopen. Je gaat vlot door de rekken en je wint tijd, zelfs aan de kassa.


ACR nv is reeds meer dan 27 jaar totaalleverancier van industriële reinigingsproducten en toebehoren. Meer dan 3000 klanten ervaren reeds onze professionele benadering. Onze bedrijfsfilosofie beperkt zich niet alleen tot het leveren van producten, maar wij streven er naar het meest geschikte gamma voor uw bedrijf op maat samen te stellen.

Contacteer ACR via: Kurt Van Hollebeke (+32 477 37 34 41)


Café – Feestzaal BREUGHELHOF aan het station van Zedelgem biedt een variëteit aan van activiteiten: het gezellige café is dagelijks open vanaf 09u30 en biedt ook een verscheidenheid van whisky’s aan.
De zaal heeft plaats voor 60 zittende personen of ruim 80 personen kunnen zich scharen rond praattafels.
Kom binnen of reserveer via de website voor meer info.


WANDELCLUB 4 OP EEN RIJ

De Zedelgemse wandelclub organiseert elk jaar zo’n 6 à 7 wandeltochten, telkens vertrekkend vanuit één van de Zedelgemse (deel)gemeenten. Daarnaast staan we ook in voor enkele daguitstappen en/of wandelweekends.

 


BROUWERIJ FORT LAPIN

Brouwerij Fort Lapin is een authentieke ambachtelijke brouwerij net ten noorden van het Brugse stadscentrum. De naam verwijst naar de plaats waar de brouwerij zich bevindt. Oorspronkelijk was dit een fort die in 1664 gebouwd werd om de Brugse handelskom te beschermen.

De brouwerij is opgericht eind 2011 en is een creatie van Kristof Vandenbussche die ook de brouwer is. Na jaren experimenteren werd besloten om de eigen creaties ook aan het publiek aan te bieden. Met groeiend succes.


OPEL DEKETELAERE VELDEGEM-LOPPEM

Reeds meer dan 40 jaar een familiebedrijf. Persoonlijke service, van generatie op generatie.
Reeds 3 generaties onlosmakelijk verbonden met Opel.
Opel Deketelaere is een familiebedrijf waar de professionele en persoonlijke aanpak de sterkste troef is. Bij hen komt de klant eerst!
Bij Opel Deketelaere bent u aan het juiste adres voor zowel de aankoop van een nieuwe of tweedehands wagen, als voor onderhoud en herstelling ervan.


 

 

BRUGSE BEER IX

days
8
4
hours
0
3
minutes
2
8
seconds
0
5

GC-LISTINGS

MEGA-EVENT
APRIL, 13th
GC7NJ6D

SIDE-EVENTS

MEET’N GREET
APRIL, 12th
GC81642

CITO
APRIL, 14th
GC8162R

Nieuwsberichten