DANK AAN


Brugse Beer VIII Mega Event
wordt mogelijk gemaakt dankzij:

Team groengroen !, peevdee, snuffelendehappy, Roxhunter.

+++ Bluecooldragons, Marceling, Finduilas, Patkrimson2, Maryolbis, jeta91, Umberto17, Bugsy Travels & The Ammoboxes,…

VERTALINGEN DOOR: Mr.Goodway, AbsalOn


Een enthousiaste bende jongeren die elke twee weken een activiteit geeft aan kinderen van 6 tot 16 jaar. Dit allemaal gebeurt de zaterdag van 14u tot 16u30 in ’t Wespennest, ons lokaal achter de kerk van Driekoningen. De leiding zorgt dat iedere zaterdagnamiddag telkens anders is. Ze geven soms een bosspel, een stadsspel, eens leren sjorren, op uitstap gaan… In de zomervakantie gaan we op kamp. Elke echte KSA’er verlangt naar die ene week om te kunnen ravotten en om het spectaculaire kampvuur te kunnen zien.


 EM Cleaning is een professioneel schoonmaakbedrijf actief in Oost- en West-Vlaanderen. Wij werken met een dynamisch team van goed opgeleide mensen waarop wij dag in dag uit kunnen rekenen. Of het nu gaat over ramen wassen, schoonmaak in magazijn of kantoor, reinigen van machines of dakgoten? Niets is ons te veel.


ACR nv is reeds meer dan 27 jaar totaalleverancier van industriële reinigingsproducten en toebehoren. Meer dan 3000 klanten ervaren reeds onze professionele benadering. Onze bedrijfsfilosofie beperkt zich niet alleen tot het leveren van producten, maar wij streven er naar het meest geschikte gamma voor uw bedrijf op maat samen te stellen.

Contacteer ACR via: Kurt Van Hollebeke (+32 477 37 34 41)


Café – Feestzaal BREUGHELHOF aan het station van Zedelgem biedt een variëteit aan van activiteiten: het gezellige café is dagelijks open vanaf 09u30 en biedt ook een verscheidenheid van whisky’s aan.
De zaal heeft plaats voor 60 zittende personen of ruim 80 personen kunnen zich scharen rond praattafels.
Kom binnen of reserveer via de website voor meer info.


WANDELCLUB 4 OP EEN RIJ

De Zedelgemse wandelclub organiseert elk jaar zo’n 6 à 7 wandeltochten, telkens vertrekkend vanuit één van de Zedelgemse (deel)gemeenten. Daarnaast staan we ook in voor enkele daguitstappen en/of wandelweekends.


BROUWERIJ FORT LAPIN

Brouwerij Fort Lapin is een authentieke ambachtelijke brouwerij net ten noorden van het Brugse stadscentrum. De naam verwijst naar de plaats waar de brouwerij zich bevindt. Oorspronkelijk was dit een fort die in 1664 gebouwd werd om de Brugse handelskom te beschermen.

De brouwerij is opgericht eind 2011 en is een creatie van Kristof Vandenbussche die ook de brouwer is. Na jaren experimenteren werd besloten om de eigen creaties ook aan het publiek aan te bieden. Met groeiend succes.


 

BRUGSE BEER VIII

days
1
3
2
hours
2
3
minutes
5
8
seconds
5
5

GC-LISTINGS BB8

MEET & GREET

MEGA EVENT
 GC74HFV
AFTERPARTY

CITO

Nieuwsberichten